Eind 2019 organiseert Studio Brussel opnieuw De Warmste Week, een van de grootste solidariteitsactie in Vlaanderen. Zoals ieder jaar kiest elke deelnemer vrij een goed doel uit een lijst van vzw's die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting.

Soepactie

Voor de eerste keer in zijn geschiedenis neemt Kipco-Damaco deel aan de Warmste Week. Ten voordele van de Cliniclowns maken de medewerkers van Kipco-Damaco hartverwarmende soep klaar die vervolgens verkocht wordt aan alle bedienden en arbeiders, hun familie en vrienden.

De opbrengst van de soepactie wordt integraal doorgestort naar de Cliniclowns, een organisatie die al meer dan 25 jaar zich inzet om zieke en/of gehandicapte kinderen op te peppen en om hen wat afleiding en plezier te bieden. Hun missie bestaat erin om de patiëntjes even gewoon een blij kind te laten zijn. Samen maken ze het verschil tussen een lach en een traan.

Waarom de Cliniclowns?

Kipco-Damaco is een op en top familiebedrijf waarin het welzijn van de werknemers centraal staat. Helaas hebben al enkele collega’s moeten ervaren wat het betekent om een (klein)kind in het ziekenhuis – soms voor langere tijd – te zien opnemen. De Cliniclowns zorgden er dan steeds voor dat hun (klein)zoon of –dochter even wat afleiding kreeg.

Bedankt iedereen!

Wij houden eraan alle collega’s te bedanken voor hun inzet, hun warme hart en motivering voor de Cliniclowns en voor de Warmste Week 2019. De actie was een groot en onvergetelijk succes

Terug naar overzicht