Local presence, global service. Onder dit motto opende Damaco Group - met hoofdkantoor in België - in 2008 haar eerste internationale verkoopkantoor in Singapore. Vele investeringen en uitbreidingen later heeft Damaco Group zijn lokale aanwezigheid uitgebreid met kantoren in Brazilië, Moskou, Dubai, India, de Filippijnen, Vietnam, Spanje, enz.

Vandaag zijn we een solide groep met een wereldwijde aanwezigheid, sterk in voedselverwerking, die zich thuis voelt in de internationale handel en die een groeiende naam en faam geniet in de veevoederindustrie. We streven er altijd naar om culturele en taalbarrières te overwinnen om een betere toegang te hebben tot, en meer kennis te hebben over onze exportmarkten. Dit om productmogelijkheden te vinden in elke uithoek van de wereld. Onze toegewijde en goed opgeleide managers staan altijd klaar om de productbehoeften van de klant te identificeren en hen een passend aanbod te bieden vanuit hun wereldwijde netwerk.

In dit uitzonderlijke jaar 2020 hebben we de sprong gemaakt en hebben we niet stilgezeten. Damaco Group is verheugd aan te kondigen dat we een twaalfde verkoopkantoor hebben geopend in Hong Kong. Damaco Foods Hong Kong zal zich als verkoopkantoor concentreren op Oost-Azië, terwijl Damaco Foods Singapore zich zal richten op Zuidoost-Azië. Samen met beide teams in Vietnam en de Filippijnen neemt onze lokale aanwezigheid in APAC toe en zal dit in de toekomst nog veel meer deuren openen.

Met enthousiasme en optimisme kijken we toe hoe ons bedrijf groeit en verwachten we nog meer uitbreiding en ontwikkeling in de toekomst. Dankzij u, onze gewaardeerde klanten, leveranciers en partners, met wie we onze ideeën, ons succes en de producten en diensten die we zo waarderen, delen.

Aarzel niet om contact op te nemen met Damaco Foods Hong Kong via e-mail (export@damacofoods.com.hk) of om contact op te nemen met Damaco Group via onze website (www.damaco-group.com/contact ), via e-mail (export@damaco-group.be) of per telefoon (+32 56 67 62 11).

Sinds 1964 brengen we onophoudelijk excitement in de voedingsindustrie!

Terug naar overzicht